"Боротьба всередині країни важливіша за бої на "нулі": Фаріон влипла в новий скандал

Читать на русском

"Боротьба всередині країни важливіша за бої на "нулі": Фаріон влипла в новий скандал

Український мовознавець Ірина Фаріон жорстко обізвала українців, які спілкуються російською мовою.

Екс-нардеп та український мовознавець Ірина Фаріон влипла у новий гучний скандал, розпалюючи ворожнечу між україномовним та російськомовним населенням України. Вона цинічно заявила, що мовна боротьба всередині країни "важливіша за боротьбу на нульовій позиції". Скандальне відео вже розлетілося в Мережі .

Українців, які говорять російською мовою, Фаріон називає "внутрішніми ворогами", "дикунами" та "чортами з рогами та копитами". Вона закликає "боротися" проти них.

"Ми виявили дуже багато внутрішніх ворогів. Я своєю святою водицею, що називається українське слово, витягли на поверхню всіх чортів з рогами та копитами. Вони мене надихнули на подальшу боротьбу... Боротьба всередині країни набагато важливіша, ніж боротьба на нульовій позиції" . того часу, поки московська мова хоч де буде в нашому просторі, Путін матиме підставу нас визволяти. Тому ми з тими московськомовними дикунами маємо різноманітними способами давати пораду", — сказала Фаріон.

Фаріон побажала "горіти в пеклі" всім, хто її ненавидить.

"Всі мої ненависники нехай йдуть у пекло і горять там яскраво, що їхні згорілі роги та копита висвітлювали нам шлях до перемоги", — каже Фаріон.